Playstation VPN Kurulumu. En İyi Playstation VPN Listesi

Playstation VPN ile, ABD Netflix kataloğu gibi büyük miktarlarda kısıtlanmış içeriğe erişebilir, oyunlarda paradan tasarruf edebilir ve bulunduğunuz yerde engellenen oyunları oynamanıza izin verebilir. Bu rehberde, PS4 VPN nasıl kuracağınızı ve PS4 için en iyi VPN’i nasıl listeleyeceğinizi göstereceğiz. PS4’ünüzün potansiyelini açığa çıkarmaya hazır olun! Daha yüksek oyun hızları, daha az gecikme ve farklı oyun bölgelerine erişim ile kendinizi daha iyi bir çevrimiçi oyun deneyimine hazırlayın. Ps4 VPN kurma rehberimize hoş geldiniz!

ExpressVPN Edinin
En iyi VPN'i istiyor musunuz?

O zaman daha fazla kendinizi yormayın ve piyasadaki en iyi ücretsiz VPN hizmeti olan ExpressVPN'u indirin.

Son güncelleme: 28 Nisan 2024

Playstation VPN En İyiler Listesi 2024

PlayStation için VPN ile ülkenizde resmi olarak yayınlanmadan önce daha fazla oyun oynayabilir ve oyunlara erişebilirsiniz. Ancak, oyun VPN hizmetlerinin etkili olabilmesi için belirli özelliklere sahip olması gerekir, bunlardan bazılarını aşağıda sizlere açıklayacağız.

Yeni Call of Duty oyununa veya Assassin’in Creed’in en son sürümüne katılmaya hazır mısınız? Bölgenizde yayınlanmadan önce bir oyun almak için bir VPN de kullanabilirsiniz. Burada PS4’ünüz için yüksek kaliteli bir VPN kullanmanın yararlarını keşfedeceğiz, bir VPN’de neyi arayacağınızı göstereceğiz ve bunların nasıl ayarlanacağını açıklayacağız.

İşte VPN playstation denince akla gelen iyi sağlayıcıların bulunduğu liste burada:

1
9.9
2
9.7
3
9.5
4
9.3
5
9.1

Yukarıdaki listeye göz atarak playstation vpn programı arayışınızı en kaliteli çözümleri ortaya koyabilirsiniz. Bu sağlayıcılar hem uygun fiyatlı hem de güvenilirdir.

Playstation için en iyi VPN sağlayıcıları yukarıdaki listede bulunan yazılımlardır. Hepsi hem ücretsiz deneme hem de 30 gün içinde para iade garantisi gibi seçenekler sunmaktadırlar. Bu nedenle sırayla hepsini deneyerek sizin için en iyi olanı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Yorumlarda bize fikirlerinizi yazarak listemizi güncellememize yardımcı olabilirsiniz.

Ücretsiz VPN PS4 Kullanılır Mı?

Eğer ps4 için vpn arıyorsanız ücretsiz vpn playstation kullanma şansına da sahip olabilirsiniz. Fakat genellikle ücretsiz vpn ps4 kullanımını önermiyoruz. Çünkü internette bulunan ücretsiz yazılımlar genellikle tehlike oluşturmaktadırlar.

Bu nedenle ücretsiz vpn ps4 kullanmak isteyen kullanıcılara yukarıda playstation VPN en iyiler listesi içerisinde bulunan sanal özel ağ programlarını 30 gün para iade garantisi ya da bedava deneme sürümlerini kullanmalarını öneriyoruz.

Listede birden çok uygulama bulunduğu için sırayla hepsini kullandığınız takdirde bile herhangi bir ücret ödemeden uzun aylar boyunca bedava VPN kullanma şansına sahip olabilirsiniz. Bu nedenle kalitesiz ve güvenilirliği şüpheli olan farklı ücretsiz VPN sağlayıcılarını kullanmanızı önermiyoruz.

Bunun yerine en iyiler listemizde yer alan ps4 vpn kurma bağlantılarını kullanarak aylar boyunca hiç bir ücret ödemeden sanal özel ağ kullanabilirsiniz. Favori oyunlarınızı henüz bulunduğunuz ülkeye gelmeden indirebilir ve diğer oyuncuların önüne geçebilirsiniz. Ayrıca daha düşük fiyatlarda oyunları satın alma şansına sahip olabilirsiniz.

Özet: Ücretsiz VPN PS4 kullanmanızı önermiyoruz, illa para ödemeden bir VPN kullanmak istiyorsanız yukarıdaki önerilerimizi dikkate almanızı tavsiye ederiz.

ExpressVPN Edinin
Nisan 2024 sonuna kadar en düşük fiyat

Playstation VPN Kurulumu Nasıl Yapılır?

Bu noktada, PS4 veya PS3’ünüzle bir VPN kullanmayı planlıyorsanız, bir VPN yönlendirici aramanız gerekeceğinden bahsetmek önemlidir. Bunun nedeni, VPN servis sağlayıcılarının oyun konsollarıyla VPN kullanımını resmi olarak desteklememesidir.

  • Oyun konsolları ayrıca şifreli bir sunucu bağlantısının kurulmasına izin vermek için herhangi bir bağlantı protokolü sağlamaz.
  • Alternatif olarak, bu talimatları izleyerek bilgisayarınızın VPN bağlantısını PlayStation 4 ile paylaşabilirsiniz.
  • Mac’iniz varsa, üzerinde sanal bir yönlendirici kurmak ve VPN bağlantısını oyun konsolunuzla paylaşmak için bu adımları kullanın.
  • Böylelikle daha sonra doğrudan PS4 / PS3’te ayarlayabileceğiniz Akıllı DNS proxy sunucuları sunan bir VPN hizmetine kaydolun. ExpressVPN burada iyi bir örnek.

Artık VPN’in PS4’ünüz için neler yapabileceğini bildiğinize göre, her şeyi denemek için sabırsızlanıyorsunuz. Konsolunuz için bir VPN kurmak, yazılımı indirmek ve bir sunucuya bağlanmak kadar basit değildir, aynı zamanda roket bilimi de değildir. Tek yapmanız gereken kullanışlı adım adım kılavuzumuzu takip etmektir.

VPN’inizi kurup çalıştırmanın birçok yolu olsa da, en kolayı VPN’inizi wi-fi yönlendiricinize kurmaktır. Yukarıda paylaştığımız bazı sağlayıcılar, yönlendiricilere önceden yüklenmiş VPN’ler sağlar ve daha pahalı bir seçenek olsa da, kesinlikle size çok zaman kazandırır ve ev internetinize bağlı tüm cihazlarınızı otomatik olarak bağlar.

Ayrıca bir VPN aboneliği alabilir ve VPN ayrıntılarını wi-fi yönlendiricinizin ayarlarına manuel olarak girebilirsiniz, ancak adımlar değişir ve yönlendiricinin ve VPN sağlayıcısının markasına bağlıdır.

Mac ve PC üzerinden PS4’ünüzle bir VPN kullanmayı seçebilirsiniz. Bu, özellikle tüm evinizin bir VPN üzerinden çalışmasını istemediğinizde kullanışlıdır.

Neden PS4 VPN Kullanmalısınız?

PS4’ünüz için bir VPN kullanmak, konsolunuzdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olur. Bu özellikleri sıralamak gerekirse:

  1. Bir VPN ile coğrafi olarak kısıtlanmış içeriğe erişebilirsiniz. Belirli bir bölgeye kilitlenmiş oyunların yanı sıra indirilebilir içerikler, bir VPN’den biraz yardım alarak sizin olabilir. Sadece o konumdaki bir sunucuya bağlanın ve o alandaki bir oyuncu ile aynı deneyime sahip olacaksınız.
  2. Örneğin, Japon ve Kore rol yapma oyunları (RPG’ler) yayınlandıktan aylar sonra diğer ülkeler tarafından kullanılabilir hale gelir. Ancak bir Playstation VPN ile, Japonya veya Kore’deki bir sunucuya bağlanabilir ve bu oyunları ilk lansmanlarında oynayabilirsiniz.
  3. Aynı şekilde, dünyanın farklı yerlerinde saatler önce ortaya çıkan ve çok beklenen bir oyuna sahip olmak istiyorsanız, sunucu konumunuzu değiştirebilir ve konsolunuzun o bölgede olduğunuzu inandırabilirsiniz. Avustralyalı kullanıcılarının Amerikalı oyuncuların deneyimini yeni çıkan içerikle bozduğu günler geride kaldı!
  4. PlayStation’ların kendi tarayıcıları olduğu için akış hizmetlerine konsolunuzdan da erişebilirsiniz. Oyun işlevleri gibi, VPN’ler de coğrafi engelleri atlamanızı ve dünyanın herhangi bir yerinden içerik akışı yapmanızı sağlar.
  5. Bir coğrafi olarak kısıtlanmış içeriğe erişmenin yanı sıra, bir VPN de sizi DDoS saldırılarına karşı koruyarak güvende kalmanıza yardımcı olur.
  6. Oyuncuların, çok oyunculu bir oyunda haksız yere maçı kazanmak için rakiplerinin sunucu ile olan bağlantısını kesmek için DDoS saldırıları kullandıkları bir sır değil. Bir VPN sayesinde bunu atlatabilir ve trafik şifrelemesi ile daha iyi güvenlik elde edebilirsiniz.
  7. Son olarak, bir VPN, internet hızlarının getirdiği can sıkıcı gecikme deneyimini düzeltir.

VPN’lerin hızları azalttığı bilinmesine rağmen, PS4 için bazı VPN’lerde, oyun sırasında çok az gecikme olması veya hiç gecikme olmaması için tasarlanmış özel oyun sunucuları bulunur.

ExpressVPN Edinin
Nisan 2024 sonuna kadar en düşük fiyat

Sonuç

VPN kullanmanın yararlarını sürekli sizle paylaşmaya devam ediyoruz. ps4 ünüzü vpn router kullanarak internet connection hatasını ortadan kaldırır ve farklı bölgelerdeki içeriklere erişebilirsiniz. Bölgede kullan seçeneğine vpn üzerinden seçerek oyunlarınızı daha ucuz fiyata indirebilirsiniz. Wi-fi sorunlarını da azaltabilirsiniz.

Eğer ayarlar ayarlar ağ ayarları internet bağlantısını daha yüksek seviyede kullanmak istiyorsanız Playstation VPN kullanmanızı öneriyoruz. Bunun için de ExpressVPN ilk önerimiz olarak karşınıza çıkmaktadır.

VPN sağlayıcısının internet sitelerinden kendinize özel teklifler almak istiyorsanız yukarıda paylaştığımız Playstation VPN listesine mutlaka göz atın ve gizlilik ve güvenlik sitesi üyelerine özel tanımlanmış fiyatlardan yararlanın.

Aşamaları yerine getirerek ps4 vpn kurma işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. ps4 vpn kurma gerçekten sizi ileriye atacaktır ve beklediğinizden büyük farklar yaratacaktır. VPN Playstation deneyimlerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bizi takip etmeye devam edin, yazımızı okuduğunuz için teşekkürler!

Berat Y.

Berat, Bilgisayar Bilimleri alanında yüksek lisans derecesine sahip bir Siber Güvenlik Uzmanıdır. Zamanla, mahremiyetin paha biçilmez bir değer olduğunu fark ederek güvenlik ve mahremiyete karşı özel bir sevgi geliştirdi. Bilgilerini okuyucularla paylaşmaktan ve dijital ortamda güvenli bir şekilde gezinmelerine yardımcı olmaktan büyük keyif alır. Çevrimiçi güvenliğe yönelik uzmanlığı ve taahhüdü, onu siber güvenlik alanında başkalarını eğitme ve yönlendirme konusunda değerli bir varlık haline getirir. Eğer internet güvenliği ve gizliliği hakkında değerli bilgiler arıyorsanız, Berat'ın içeriğini keşfedin veya ona şu adresten ulaşın: berat@gizlilikveguvenlik.com.

Paylaşmak
Tarafından yayınlandı