Disney Plus nasıl izlenir? İçin En iyi VPN Sağlayıcıları 2024

Disney +, tamamen Disney şirketine ait olan bir ABD yayın platformu. Kullanıcılar binlerce saatlik eğlence ve indirme işlemine ayda 6,99 ABD doları karşılığında erişim sağlar. Jeff Goldblum servisi 12 Kasım 2019’da başlattı. ABD merkezli bu servisi izlemek istiyorsanız ve ABD’de yaşamıyorsanız, bir VPN kullanmanız gerekecektir. Aksi takdirde coğrafi engellemeye takılırsınız. Size birazdan bundan daha ayrıntılı bir şekilde bahsedeceğiz.

ExpressVPN Edinin
En iyi VPN'i istiyor musunuz?

O zaman daha fazla kendinizi yormayın ve piyasadaki en iyi ücretsiz VPN hizmeti olan ExpressVPN'u indirin.

Son güncelleme: 28 Nisan 2024

Disney+ Türkiye için Neden Bir VPN’e İhtiyacınız Var?

Disney+ VPN kullanmanın en iyi nedeni, karşılaşacağınız coğrafi kısıtlamaları aşmanıza yardımcı olmaktır. Hizmet ABD merkezli olduğundan, bu hizmete yalnızca ABD’de bulunarak erişebileceksiniz. Disney Plus nasıl izlenir? Bir VPN kullanarak ABD’de bulunan bir ip’ye bağlanmanız yeterlidir. Bunu yaptığınızda, servisi sanki Amerika’daymış gibi içerikleri izleyebilirsiniz.

Disney+ izleme

Disney Plus VPN kullanmanın bir sonraki nedeni, ödeme bilgilerinizi ve gizliliğinizi korumaktır. Uygulamanın oldukça güvenli olmasına rağmen, ödeme bilgileriniz tamamen güvencede olmayabilir. Tek yapmanız gereken bulunduğunuz bir sunucuya bağlanmak ve bilgileri korumak için gerekli adımları attığınızdan emin olabilirsiniz. Bu, kullanımınıza bir şifreleme katmanı ekler ve herhangi birinin özel bilgilerinizi almasını çok daha zorlaştırır. Tabii ki, bu bilgilerinizin ihlal edilmesini engellemeyecek, ancak elinizden geleni yapmalısınız.

Günümüz endüstrisinde yeni bir streaming hizmetinin rekabet edebilmesi için, ilk lansmanından önce fiyatını göz önünde bulundurması gerekir. Disney, Netflix ve Hulu gibi devlere adım atmadan önce ödevine iyi çalışmış. Resmi açıklamadan önce, Disney, D23 konferansına katılan herkese abonelik planlarında bir indirim teklif etti. Anlaşma, sadece 140.97 $ ‘lık üç yıllık bir abonelikti, bu da onu 3.92 $ / ay’a denk getiriyor. Acele edin, ABD’de ikamet ediyorsanız, teklif 2 Eylül 2019’da sona erdiğinde ön sipariş vermeye başlayın.

ExpressVPN Edinin
Nisan 2024 sonuna kadar en düşük fiyat

Disney+ için En İyi VPN Nedir?

Disney + için bazı önemli faktörlerin erişim ile ilgisi var. Bu nedenle, önce bu kriterleri kullanacağız. O zaman size Disney Plus için en iyi VPN’in hangisi olduğunu söyleyebiliriz.

  1. Disney+ içeriği izleme çalışırken coğrafi kısıtlamaları aşabilme,
  2. Amazon Firestick dahil çoklu platform desteği,
  3. Disney + ile iyi performans gösterecek yüksek hızlı sunucular,
  4. Bağlantıların kesilmesini önlemek için geniş ve kararlı ağlar,
  5. Gizlilik ve ödeme bilgilerinizi meraklı gözlerden korumanıza yardımcı olan güçlü askeri sınıf şifreleme,
  6. Kullanıcılara katı kurallı günlük kaydı politikası sunmak.

Disney plus yalnızca beş ülkede yayın yapmaya hazırdır ve ülkenizde yayınlanması için iki yıla kadar beklemeye hazır değilseniz, bir VPN’e ihtiyacınız olacaktır. Disney streaming service IP adresinizi ve konumunuzu izlemek için coğrafi bloklamayı kullanır, böylece nerede olduğunuzu bilir. Erişilebilir beş ülkeden herhangi birinin dışındaysanız, yayın yapamazsınız. Bir VPN, IP adresinizi gizlemek ve Disney + ‘nın coğrafi bloklarını atlamak için güçlü şifreleme kullanır.

Gerçek IP adresinizi ve çevrimiçi etkinliğinizi şifreleme tüneli üzerinden geçirerek, cihazınızı seçtiğiniz herhangi bir ülkedeki bir sunucuya bağlar. Şifreleme tüneli süper özel olduğundan, gerçek konumunuz görünmeden kalır. Bu, Disney + uygulamasının VPN sunucusunun bulunduğu ülkeden akış yaptığınızı düşündüğü anlamına gelir. Konumunuzu değiştirdiğinizde, yapmanız gereken tek şey Disney + uygulamasına veya web sitesine gidin ve play tuşuna basın.

İlk önce Disney+ içeriği izleme için en iyi VPN’lere bir göz atın.

1 ExpressVPN İncelemesi 2024
9.9
2 PrivateVPN İnceleme 2024
9.7
3 StrongVPN İnceleme 2024
9.5
4 ProtonVPN incelemesi 2024
9.3
5 NordVPN İnceleme 2024
9.1

Bir VPN ile Tüm Disney+ İçeriği Erişilebilir Hale Gelir

Bir VPN, nerede olursanız olun sizin için tüm Disney + içeriğinin kilidini açar, ancak aynı zamanda sizi güvende tutar. IP adresinizi, konumunuzu Internet Servis Sağlayıcınızdan (ISS) görünmez kılan şifreleme tüneli üzerinden gönderir. Bu aynı zamanda başka kimsenin sizi bulamayacağı anlamına gelir. Verilerinizi çalmaya çalışan veri korsanlarının ve gizlilik hırsızlarının düşünün.

Gizlendiğiniz için, tüm bilgileriniz, kişisel verileriniz ve çevrimiçi etkinlikleriniz tamamen güvenli ve gizlidir. Bir VPN ayrıca internet bağlantınızı da iyileştirebilir. Sürpriz olabilir, çünkü çevrimiçi faaliyetleriniz başka yerlere yönlendiriliyor. Bazı ISS’ler, özellikle akış halindeyken, daha fazla tamponlama ve gecikme anlamına gelen, hızınızı keser. Bir VPN, hızınızın kasıtlı olarak yavaşlamasını önler, böylece nerede olursanız olun süper hızlı, yüksek kaliteli akışın keyfini çıkarabilirsiniz.

Disney Plus Uygulaması İle İstediğiniz Yerden Disney+ İzleme

Disney uygulaması kesinlikle oldukça etkileyici. Disney’in başvurusu yayınlandıktan sonra kullanıma sunulacak. Ancak, ummadığımız şey, sahip olabileceğiniz herhangi bir cihazda mevcut olması. Daha önce de belirttiğim gibi, Disney + uygulamasıyla, her Disney hesabı tam HD ve 4K kalitesinde en iyi dizi ve film izlenebilecek. Bununla birlikte, daha iyi hale getirmek için Disney, dizileri ve filmleri indirmenize ve daha sonra çevrimdışı modda izlemenize izin veriyor. Uygulamanın 11 Nisan’da, Disney piyasaya sürüleceğini açıklandı.

Disney+ içeriği

Bir VPN kullanarak konumunuzu Amerika’da gösterebilir ve Disney+ içeriği izleme konusunda coğrafi kısıtlamayı aşabilirsiniz. Ya da yukarıdaki listede paylaştığımız Netflix ve Disney+ içerik engelini kaldıran VPN’lerden birini kullanabilirsiniz. Listedeki tüm VPN’ler için özel tekliflerden yararlanabilir ve indirimli fiyatlardan yıllık üyelik oluşturabilirsiniz. Disney’in adını verdiği Walt Disney içeriklerinin tümü bu platformdan izlenebilir.

Şu anda Pixar marvel, marvel star wars içeriklerinin tümü 2020 yılının başlarında launch lineup yaparak tüm dünyada listeleri kasıp kavurmayı amaçlıyor.

Disney çalışmaları tam gaz devam ediyor, ancak şimdilik yalnızca beş ülkede kullanılabilir. Bu konumların dışında izlemek için, Disney coğrafyalarını kolayca geçebilecek ve konumunuzu gizleyebilecek bir VPN’e ihtiyacınız olacak. Zenmate, cayır cayır yanan hızları, inanılmaz sunucu ağı ve kusursuz akış yetenekleri sayesinde nerede olursanız olun Disney izlemek için bir numaralı tavsiyem.

ExpressVPN Edinin
Nisan 2024 sonuna kadar en düşük fiyat

Disney+ Türkiye içerikleri

Birkaç yıl önce Netflix, gişe rekorları kıran filmlerini bir abonelikle izlemek için kullanılacak en önemli siteydi. Ancak, bu durum Disney anlaşmayı geri almaya ve kendi başına streaming işinde rekabet etmeye karar verene kadardı. Bu nedenle, tüm Disney içeriğinin 2019’un sonunda Netflix’ten kaldırılmasına hazır olun. Hizmet, 12 Kasım’da gelecek olan tüm şovların, filmlerin ve belgesellerin geniş bir kataloğunu hazırladı. Binlerce kaliteli isim var, ancak aşağıda en yeni, eski ve orijinal olanlara hızlıca bir göz atalım:

  • Star Wars serisi – The Mandalorian
  • Simpsons
  • Arabalar
  • Wall-e
  • Big Hero 6
  • National geographic

İyi haber devam ediyor. Bunu henüz bilmiyorsanız, Disney + çevrimdışı görüntüleme için içerik indirmenize izin veriyor. Sadece bir film ya da dizi seçin, indirme düğmesine tıklayın ve istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleyin. Disney+ Türkiye izleme gerçekleştirirken Disney’e özgü her şeye bağlı kalacağını düşünüyorsanız, tekrar düşünün. Disney, diğer yayın hizmetlerine karşı savaşı 2019’da başlattı. Bu durum, kanalların yalnızca içerik programlarını daha da genişletmelerine yardımcı olan orijinal gösterilere ve filmlere dayanmaz.

Disney Plus izle Platformları

Disney Plus’ı PS4, Xbox One, iOS, Android, tarayıcı, Apple TV ve Android TV’den izleyebilirsiniz. Tarayıcınızdan izlemiyorsanız, hazır olduğunuzda patlamak için uygulamasını indirebilirsiniz. İster eski bir Disney klasiğini ister modern bir Marvel filmini hayal edin, aboneliği size ihtiyacınız olan her şeyi verir. Hatta bazı filmler Netflix’ten Disney + ‘a taşındı. Yine de hemen akışınıza girebilecek bir şey var.

Disney+ içerikleri

Disney Plus, önümüzdeki iki yıl boyunca dünya çapında bir satış yapmayı planladı, ancak şimdilik yalnızca ABD, Hollanda, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da mevcut. Dünyada başka hiçbir yerde planlanmış tarihler yayınlamamıştır. Bu ülkelerin dışından yayın yapmaya çalışırsanız, coğrafi konum teknolojisi sayesinde korkunç bir hata mesajı alırsınız. Disney Plus Türkiye’den nasıl izlenir? Bir VPN Disney plus’nin coğrafi bloklarını aşmanıza yardımcı olacaktır.

Cihazınıza bir VPN yüklemek, Disney + yayın yapmaya hazır olduğu ABD, Kanada, Hollanda, Avustralya veya Yeni Zelanda’daki bir sunucuya güvenli bir bağlantı oluşturur. Bağlandıktan sonra istediğiniz kadar film, TV şovu ve çizgi film izleyebilirsiniz. Ülkenizin lansman tarihini beklemenize gerek yok!

ExpressVPN Edinin
Nisan 2024 sonuna kadar en düşük fiyat

Sonuç

Bu beş VPN’den birine kaydolmadan önce, en yeni teklifler ve fırsatlar için kupon sayfamızı ziyaret ettiğinizden emin olun. Disney kadar VPN’de yeni misiniz? VPN’in güvende olmanın ve sınırsız bir internete erişmenin en iyi yolu olmasının nedenlerinden daha fazlası için diğer VPN nedir adlı incelemelerimize göz atabilirsiniz.

Gizlilik ve güvenlik ekibi olarak özgür internet kullanımını arttırmak ve tüm engelleri aşarak istediğimiz içeriğe erişmek için değerli takipçilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz. Eğer sizin de Disney+ içerik engelini kaldırabilen bir VPN öneriniz varsa yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. ExpressVPN kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Yayın servisi izlemek istediğinizde bir VPN kullanmanız gerekir. Yukarıda, en iyi seçenekleri görebilirsiniz. Bununla birlikte, her zaman ilk 10 VPN listemizde daha fazlasını bulabilirsiniz. Hepsi umut edebileceğiniz gibi performans gösterir, ancak özellikle hizmetle iyi çalışmayı seçtik. Bu şekilde, en iyi erişim ve korumayı elde edebilirsiniz. Rehberimizi okuyarak ihtiyaçlarınızı karşılamak için doğru kararı vermenize yardımcı olabiliriz.

berat

Berat, Bilgisayar Bilimleri alanında yüksek lisans derecesine sahip bir Siber Güvenlik Uzmanıdır. Zamanla, mahremiyetin paha biçilmez bir değer olduğunu fark ederek güvenlik ve mahremiyete karşı özel bir sevgi geliştirdi. Bilgilerini okuyucularla paylaşmaktan ve dijital ortamda güvenli bir şekilde gezinmelerine yardımcı olmaktan büyük keyif alır. Çevrimiçi güvenliğe yönelik uzmanlığı ve taahhüdü, onu siber güvenlik alanında başkalarını eğitme ve yönlendirme konusunda değerli bir varlık haline getirir. Eğer internet güvenliği ve gizliliği hakkında değerli bilgiler arıyorsanız, Berat'ın içeriğini keşfedin veya ona şu adresten ulaşın: berat@gizlilikveguvenlik.com.

Sen de Düşüncelerini Paylaş!

Bir Yorum Yapın

GizlilikveGüvenlik.com